Elektrisk

Det pålitliga namnet för högkvalitativa gardinskenor

BLOGG

Det pålitliga namnet för högkvalitativa gardinskenor

ett öga för detaljer

En liten detalj, en stor skillnad

Upplevelse som det rör sig om. I denna verksamhet är små detaljer en stor skillnad. Qurails hjälper kunderfarenheten att förbättras med sina glada, perfekt bearbetade gardinsystem.

Fullständigt program

Vi levererar skenor för alla möjliga typer av gardiner, tyger, rums- och styrningsmetoder: från böjda vinterträdgårdssystem till hotellgardiner som automatiskt öppnas när du kommer in i ett rum. Vilket önskemål du än har, Qurails har ett passande svar.

Gästfrihet har öppnat sig med Qurails

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsytt är vår specialitet. Skenor böjs av våra proffs vid behov. Komponenter tillverkas i den egna fabriken. Därför kan vi leverera mjuka, löpande skensystem på en bit. Dessutom tänker vi med dig, vi kan erbjuda en bred skala av alternativ och en kvalitet som alltid är bra för dig. Det finns bara en sak som vi aldrig kommer att ge upp: kvalitet.

Från A till Z

Qurails har samlat mycket expertis och lång erfarenhet under ett tak. Det är din garanti för en hög kvalitet på kommunikation, råd, produkter och tjänster. Vi hanterar både nybyggnadsprojekt och renoveringar. Våra system är kompatibla med de flesta system för byggnadsförvaltning och hemelektronik.

Varför Qurails?

Elektriskt betjänade skenor kan integrerasmed nästan alla domatiska system.

Specialist i skräddarsytt

Fullständigt program

All expertis under ett tak

Ett komplett utbud av avancerade skensystem