SYSTEM FÖR GARDINSKENOR FÖR SJUKHUS OCH VÅRDINSTITUT

Vi tar bort alla bekymmer med dina skensystem från dina händer!

Särskilda produkter för hälso- och sjukvård:

  • Qurails utmärker sig på gardinskenor för sjukhus, både produkten och monteringen
  • Duschskenor
  • Reguljära gardinskenor

Sjukhus gardinspår

Vi levererar och installerar de sjukhusgardinskenor du behöver - helt skräddarsydda och inklusive alla tillbehör. Tack vare sin höga kvalitet är skenan även lämplig för användning i fuktiga rum. Funktionell, stark och tillgänglig med en dammtålig PVC-överdragsremsa.

I sortimentet för denna skena ingår även praktiska tillbehör som IV-hylla, IV-krok, gardinhållare etc. Skenan kan naturligtvis monteras antingen på väggen eller i taket, så att ett stabilt system kan byggas upp.

Hållbart praktiskt

Qurails 4100-gardinskenan lämpar sig för att dela upp t.ex. en sjukhusavdelning i flera tillfälligt åtskilda områden, för att garantera patienternas och vårdpersonalens integritet. 

Vi erbjuder ett komplett sortiment för vårdinrättningar. Qurails har rätt lösning för alla typer av skenor. Vår kubiska gardinskena ger patienterna den integritet de behöver. Det breda utbudet av vanliga gardinskensystem kan användas brett och är lätt att installera. Det patenterade Load Release System - lastfrigöringssystemet är vårt svar på sjukvårdssektorns behov av att frigöra kubiska gardinskenor och gardinskenor för bås under vissa förhållanden. Du kan också lita på oss när det gäller duschgardinskenor.

Vi tar bort alla bekymmer med dina skensystem från dina händer!

löstagbart kubiskt gardinspår

Load Release System - system för friöring av last

Lastfrigöringssystemet är vårt svar på sjukvårdssektorns behov av att frigöra gardinskenor och gardinskenor för bås under vissa förhållanden. Den här unika, patenterade lösningen gör det möjligt att frigöra skenan från fästpunkterna vid tillfälliga belastningar på cirka 35 kg.

 

Avtagbart kubiskt gardinspår

LRS-systemet utvecklades för en lågt hängande skena, separat från taket. Skenan kopplas in i takstöden. Vid toppbelastningar på mer än 35 kg garanteras, att skenan lossnar så länge den har installerats av kvalificerad och utbildad personal.

Dessa LRS-skidor kan användas i vilken skena som helst. Sliderna hoppar ut ur skenan när gardinen dras hårt. Detta förhindrar skador på gardinerna/gardinskenorna. Av säkerhetsskäl används flexibla plastkrokar i stället för infästningskrokar. LRS-systemet är särskilt lämpligt för sjukhus, vårdhem, äldreboenden, mentalsjukhus och andra vårdinrättningar.  

Du kan vända dig till Qurails för alla dina anpassningsbehov (böjning av skenan, kurvor, montering etc.). Du får en kostnadsfri offert baserad på dina ritningar och specifikationer. Du kan vara säker på en tydlig kommunikation med de erfarna projektledarna på Qurails projektavdelning.

Qurails_healthcare_Curtain_Rail_system_lrs

Qurails barnskena

Ett sjukhus ser inte ut som ett hem, ingen tycker om att vara där. En färg gör det hela lite gladare.

Därför finns våra sekretesskenor 4100 och 5100 i alla regnbågens färger. Barnens avdelningar är inte längre beroende av färger för vuxna. Och allt ser lite gladare ut. Lite som hemma. Ett sjukhus ser inte ut som ett hem, ingen tycker om att vara där. En färg gör den lite gladare.

The Qurails Kidsrail curtain rail for kids
The Qurails Kidsrail curtain rail for kids

Obegränsat urval av färger

Cliniclowns

Vi donerar 5 % av våra KidsRail intäkter till Cliniclowns. Cliniclowns har i många år gett hälsovårdsinstitutioner i Nederländerna leenden och glada känslor. Det är ovärderliga stunder för sjuka barn och deras föräldrar.

Qurails Förlängningsglidare

Qurails förlängningsglidare är en unik lösning för avskärmningsskenor inom sjukvården, om skenan måste monteras i taket. Förlängningsglidaren är en roterande glidare med S-krok.

Vanligtvis monteras inte en separationsskena mot taket, men när skenan monteras mot taket placeras en "maskad" del i gardinen för att sprinklerna ska fungera och för att få en bra ventilation.

Ett bra alternativ till denna lösning är Qurails förlängningsglidare. Skenan kan monteras mot taket och gardinen kan sänkas ner från skenan med hjälp av förlängningsglidaren.

Förlängningsglidaren kan användas på sekretessskenor 4100 och 5100.

Referenser