SYSTEM FÖR GARDINSKENOR FÖR HOTELL- OCH RESTAURANGBRANSCHEN

En lyxig look för dina gäster inom hotell- och restaurangbranschen

Vill du ge dina gäster en perfekt, lyxig look? Qurails hjälper gärna till!

Panelgardiner, stängningsgardiner, draperier eller vinterträdgårdar - Qurails erbjuder lämpliga högkvalitativa system: gardiner kan manövreras med sladd, manuellt eller elektriskt för hotell- och restaurangbranschen.

Dina gäster kommer att uppleva lyxen med automatiska gardinsskenor direkt när de kommer in. Kortinnehavaren för hotellrummet aktiverar den elektriska gardinskenan, eller så kan en rörelsesensor på hotellet användas för att aktivera skenorna när man kommer in. En annan fördel med detta är att dina gäster omedelbart ser och märker att gardinerna drivs elektriskt.

Våra profiler med flera skenor är extremt praktiska: du behöver bara använda en skenprofil för att få en perfekt överlappning för både gardiner och fönstergardiner.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
Anpassning är vår specialitet

Anpassning är vår specialitet på Qurails, och vi är dedikerade till att uppfylla alla dina specifika behov. Oavsett om du behöver en böjd skena, kurvor eller monteringsarbete är vi här för att hjälpa dig. Vårt team av erfarna projektledare kommer att arbeta nära dig, för att förstå dina ritningar och specifikationer och ge dig en kostnadsfri offert. Vi är stolta över vår tydliga kommunikation och håller dig informerad om varje steg på vägen.

På Qurails förstår vi att varje projekt är unikt och vi vill samarbeta med dig, för att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina specifika behov. Från första konsultationen till den slutliga installationen arbetar vårt team nära dig, för att se till att ditt projekt slutförs i tid, inom budget och med högsta kvalitet.

Vårt mål är att se till, att du är helt nöjd med slutresultatet och att ditt skräddarsydda skensystem är funktionellt, hållbart och uppfyller dina specifika krav.