MÅNGSIDIGA GARDINSKENOR FÖR PROFESSIONELLT BRUK

Du kan vända dig till oss, för att få en kostnadsfri offert. Vi tänker, ger råd och hittar tillsammans den rätta lösningen för just din kontorssituation.

Upptäck alla möjligheter! Qurails erbjuder ett brett utbud av gardinskenor, som är lämpliga för kontorsutrymmen.

Skräddarsydda produkter är vår styrka. Om det behövs böjs skenorna av specialister med hjälp av särskild Qurails-böjningsutrustning, vilket garanterar ett smidigt skensystem som tillverkas av en enda skensektion.

Elektriska gardinskenor är särskilt praktiska i styrelserum. Persienner och gardiner kan stängas automatiskt för att mörka rummet vid presentationer med en beamer. Olika rum kräver olika tillämpningar. Vi kan anpassa oss till alla typer av gardiner och installationsförhållanden.

På Qurails förstår vi att varje projekt är unikt och vi vill samarbeta med dig, för att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina specifika behov. Från första konsultationen till den slutliga installationen arbetar vårt team nära dig, för att se till att ditt projekt slutförs i tid, inom budget och med högsta kvalitet. 

Qurails-Binst-Architect-Curtain-Rails
Qurails_office_curtain_rail_system_electric

Skräddarsydda lösningar

På Qurails är vi specialiserade på att skräddarsy skensystem, för att uppfylla dina specifika behov. Vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver böjda skenor, lägga till kurvor eller göra monteringsarbeten. Vi ger dig en kostnadsfri offert baserad på dina ritningar och specifikationer för ditt anpassade projekt. Du kan vara säker på en tydlig kommunikation med de erfarna projektledarna på Qurails projektavdelning.