Qurails - drivs av GOELST

Bläddra ner för att gå tillbaka i tiden

2022

Byte av varumärke

Det är en ny era

Qurails - Drivs av GOELST: År 2022 är det dags, att börja med ett nytt utseende och en ny känsla. Det senaste decenniet har inneburit många nya förändringar i branschen, även när det gäller tekniken. Vårt gamla Goelst-märke har varit bra för oss, men nu är det dags för en förändring. Vi behåller vår mångåriga erfarenhet av att skapa och granska våra produkter med högsta möjliga kvalitet, men under vårt nya varumärke.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Starkare tillsammans

I maj 2013 blev Goelst ett systerföretag till STAS Picture Hanging Systems.

Sedan dess har Goelst fått ett nytt liv under namnet Goelst NL. Medarbetarna i Ede, som har många års erfarenhet och expertis, står naturligtvis alltid till din tjänst och är redo att svara på dina frågor.

STAS picture hanging systems (systerföretag) grundades 1995 av bröderna Rien och André Stas och är nu verksamt över hela världen. Huvudkontoret ligger i Eindhoven. De tillhandahåller multifunktionella upphängningssystem och tillbehör för väggar och tak. De utvecklar, tillverkar och distribuerar säkra och flexibla upphängningslösningar för ett stort antal väggobjekt. Det kan handla om både dekorativa föremål (målningar, teckningar) och praktiska föremål (whiteboardtavlor, klädkrokar, speglar). Vårt mål är att ge människor frihet, när de använder och dekorerar sina väggar. Hållbar byggnadsförvaltning och kostnadsbesparingar är centrala i deras tillvägagångssätt.

Qurails - drivs av GOELST

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Modernisering

År 2009 bytte GOELST-logotypen namn. Vid den tidpunkten valde man ett rent typsnitt. 

Det kan du fortfarande se i vårt byte av varumärke från 2013.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

Goelst flyttade till Ede

Sedan 1988 har GOELST funnits i Ede, det geografiska - och lättillgängliga - centrumet i Nederländerna.

Denna milstolpe var en anledning till en ny logotyp och ett nytt namn. Vi behåller vår mångåriga erfarenhet av att skapa våra produkter med högsta möjliga kvalitet, men under vårt nya namn: Qurails - drivs av GOELST

1984

Internationellt företag

Under mottot "högsta kvalitet till ett acceptabelt pris" började Goelst i mitten av 1980-talet att se utanför sina egna nationella gränser.

Denna internationalisering gjorde det nödvändigt att omvandla den enskilda firman till ett privat aktiebolag och har sedan dess har vi varit belägna i Ede, det geografiska - och lättillgängliga - centrumet i Nederländerna.

En egen produktutvecklingsavdelning har gett oss möjlighet, att lägga stor vikt vid innovation. År 2001 var Goelst till exempel den allra första tillverkaren av gardinskenor som marknadsförde ett tyst, elektriskt drivet system. Företaget har nu en hel rad innovativa produkter i sitt sortiment som ofta kopieras av konkurrenterna, men som aldrig kan mäta sig med dem. 

Kolla in vår: Internationell portal

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Där allting började förr i tiden

Goelst startade 1978 som en enskild firma inom inredningsprodukter.

 Redan efter ett år utökade företaget sortimentet med ett program för gardinskenor under namnet G-Rail. Under de följande åren växte Goelst till ett respekterat företag och utökade sortimentet av gardinskenor och produkterna blev mer avancerade. Inom hälso- och sjukvårdssektorn blev vi standardleverantör för separationsskenor, en roll som företaget fortfarande har.